MAGIČNA BAŠTA

MEŠAVINE ZAČINAITALIJANSKI ZAČIN

Ukus Mediterana sa mešavinom tradicionalnih italijanskih biljaka i začina. U našem italijanskom začinu “Magična bašta”, se nalazi najbolji origano, uz savršeno aromatično bilje majčine dušice i bosiljka, upotpunjen ukusima peršuna, žalfije, listova lovora i crnog bibera. Autentična, savršeno izbalansirana mešavina začina, dodaće vašim jelima fantstičan ukus.

MEKSIČKI ZAČIN

Burritos, tacos i druga meksička hrana omiljena je na prostoru Amerike, ali I širom sveta, podjednako  kao što su pica, testenine ili hamburgeri. Začini koji se obično koriste u meksičkoj kuhinji mogu transformisati jednostavne sastojke u jelu kao što su pasulj, pirinač, povrće ili meso u najukusnije specijalitete. Specifičan ukus meksičke hrane dolazi od biljaka i začina koje su neizostavni deo ove bogate kunjinje.    

PROVANSALSKI ZAČIN

Ukusna mešavina bilja iz Provanse će vas odvesti direktno u srce francuskih sela, gdje se jela pripremaju na tradicionalan način sa neizostavnom aromom omiljenih začinskih biljaka na ovom prostoru. Mešavina ruzmarina, timijana, marjorama, pažljivo osušenog origana i ostalog bilja je idealan dodatak za rustična jela, neodoljivog ukusa.

MEDITERANSKI ZAČIN

Spoj vizuelnog zadovoljstva i jedinstvenog mirisa mora i aromatičnog bilja koje raste duž obala Mediterana idealan je za potpuno uživanje u svim čulima. Dodajte svojim jelima magiju ovog čarobnog prostora uz mediteranski začin “Magična bašta”, koji je sačinjen od biljaka koje se vekovima koriste kao dodatak u mediteranskoj kuhinji, stvarajući aromu prepoznatljivu u celom svetu.

© Copyright magicnabasta.com